2017. január 30.

Aszalt gyümölcsös csokoládé korongok



Hozzávalók: 10 dkg tejcsokoládé, 5 dkg 50 %-os kakaótartalmú csokoládé, 3 evőkanál tejszín, csipetnyi reszelt narancshéj, 3 dkg aszalt goji bogyó, 4 dkg mazsola, 3 dkg aprított mandula, 3 dkg fehér- és étcsokoládé bevonatú gabonapehely. 


Elkészítése: Az aszalt gyümölcsöket és a gabonapelyhet kissé összevágjuk, összekeverjük a mandulával. A csokoládékat a tejszínnel vízgőz fölött megolvasztjuk, egynemű krémmé kavarjuk, majd félrevesszük és belekeverjük a narancshéjat. Bonbonos  kapszlik aljára egy-egy teáskanálnyi csokoládémasszát teszünk és azonnal megszórjuk az összevágott keverékkel. 2 órára dermedni hagyjuk, majd kiszedjük a kapszlikból. Száraz dobozban tárolható. 


Nincsenek megjegyzések:

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...