2014. július 24.

Sárgarépás cukkiniragú




Hozzávalók 4 személyre: 2 zsenge cukkini, 4 szál sárgarépa, 1 hagyma, 1 cikk fokhagyma, 2-3 evőkanál olaj, só, bors, petrezselyemlevél, csipetnyi cukor, ecet

Elkészítése: A hagymákat és a sárgarépát megpucoljuk, majd apróra, illetve karikára vágjuk, a cukkinit megmossuk, majd kockára vágjuk. Az olajat felhevítjük, hozzáadjuk a hagymát meg a sárgarépát, megsózzuk és kevés víz hozzáadásával, majdnem puhára pároljuk-sütjük. Mikor majdnem puha, hozzáadjuk a cukkinit, megszórjuk a borssal, a cukorral  és az apróra vágott petrezselyemzölddel, majd és együtt készre pároljuk. A végén kevés ecettel ízesítjük. Fasírttal vagy kolbásszal tálaljuk


Nincsenek megjegyzések:

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...