2014. február 5.

Setréstarja sült zöldségekkel






Hozzávalók: 4 szelet sertéstarja, 20 dkg fagyasztott burgonya, 30 dkg fagyasztott sárgarépa és paszternák, só, bors, szárított rozmaring; a sütéshez: 4 dl olaj; a tálaláshoz: savanyú uborka

Elkészítése: A sertéstarját megszórjuk sóval, borssal meg szárított rozmaringgal és kevés zsírban mindkét oldalán megsütjük, majd melegen tartjuk. A fagyasztott sárgarépát meg a paszternákot enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Az olajat felforrósítjuk és az időközben kihűlt zöldségeket ropogósra sütjük benne. Szintén forró olajban megsütjük a fagyasztott burgonyát is. Azonnal tálaljuk és savanyú uborkát adunk melléje. 


1 megjegyzés:

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...