2014. január 4.

Füstölt szardellás falatok





Hozzávalók 2 személyre: 6 szelet toast kenyér, 1 doboz füstölt szardella, 10 dkg feta sajt, 5 dkg vaj, pár darab koktél paradicsom, pár darab paprikás olajbogyó, metélőhagyma.

Elkészítése: 3-4 olajbogyót és pár szál metélőhagymát nagyon apróra vágunk. A fetasajtot villával összetörjük, a puha vajjal krémesre kavarjuk, majd beledolgozzuk a felaprított olajbogyót és a metélőhagymát. A kenyérszeleteket megpirítjuk, lekenjük a sajtos krémmel, majd kirakjuk a füstölt hallal, a negyedekre vágott paradicsommal és szeletekre vágott  olajbogyóval, illetve megszórjuk aprított metélőhagymával. Tálalás előtt 1-2 órával  is elkészíthetjük, majd fogyasztásig hidegben tároljuk. 




Nincsenek megjegyzések:

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...