2011. december 13.

Zserbó bonbon


Recept Ritától

Sajnálom,ha unjátok már,de megmérgeződtem rendesen :) ígérem, hogy kigyógyulok belőle:P

Hozzávalók: 20 dkg aszalt sárgabarack, 20 dkg darált dió, sárgabaracklekvár, 2 evőkanál porcukor, csokidara

A sárgabarackot langyos vízbe áztattam míg megpuhult majd ledaráltam. Összekevertem a darált dióval, porcukorral és annyi sárgabarack lekvárral,hogy jól formázható massza legyen. Diónyi golyókat formáltam belőle és csokidarába hempergettem.

7 megjegyzés:

Éva írta...

Nagyon guszta ! Nem tudtam először elképzelni hogy mi az összetevője, de így most már tiszta a kép. Nagyon finom lehet!

Roza írta...

Már miért unnánk?! Csodásan néz ki és nagyon finomnak látszik!
(Köszönettel megérkezett a csomagod!:) Nagyon-nagyon köszönöm:)

trollanyu írta...

Igaza van Rozanak, miért unnánk:) Gyönyörű lett, a zserbót imádjuk, ez is finom lehet nagyon:)

Blogkonyha írta...

Csak hozzad-hozzad ezeket a finom bon-bonokat, én megcsodálom mindig! Ez is guszta nagyon!

Gabriella írta...

Tévedsz! Nem unom! :) Sőt, már vártam, hogy mikor érkezik tőled az újabb fincsi bonbon! ...és ez egészen egyszerűnek tűnik. :)

María írta...

A zserbót szeretem, ez az egyszerűsített, tészta nélküli változat meg különösen tetszik. A zserbó java :D!!

tücsi írta...

Idén is nagyon jó lesz, egyszerű és mutatós:) és ugyanakkor a zserbónak a lényege. Vittem a receptet.Köszi!:)) Ezeket a szépségeket nem lehet megunni soha..... na és enni......???:)

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...